Poroke v Radovljiški graščini

RadovljicaCivilni poročni obred
Poročnim parom, ki se želijo zaobljubiti v objemu Radovljiške graščine, so za izvedbo civilnega obreda na voljo štirje prostori, razkošna Baročna dvorana, Plesna dvorana, pokriti atrij in senčna terasa. Odločite se lahko za klasičen poročni obred ali katero od tematskih porok iz naše ponudbe.

Poskrbeli bomo za pripravo prostora in vse tiste malenkosti, ki so še tako pomembne za nemoten potek poroke, ter vas in vaše svate po končanem obredu na željo tudi pogostili z izbrano pijačo in prigrizki.

Radovljiška graščina s svojimi dvoranami, spremljevalnimi prostori in stopniščem predstavlja tudi čudovito ozadje za edinstvene poročne fotografije.

Cerkveni poročni obred
Lega Radovljiške graščine v središču kraja in neposredni bližini cerkve Sv. Petra omogoča združitev civilnega in cerkvenega poročnega obreda na enem mestu. Do cerkve se svatje enostavno sprehodijo preko senčne terase in skozi leseni prehod.

Poročno slavje
Baročna in Plesna dvorana sta kot ustvarjeni za prizorišče svečanih poročnih večerij in slavij. Baročna dvorana lahko za elegantnimi okroglimi mizami sprejme do 120 oseb, Plesna dvorana pa do 80 svatov. Večje družbe lahko koristijo oba prostora, ki sta med seboj povezana z veznimi vrati. Možna pa je seveda tudi kombinacija poročnega obreda v eni dvorani, medtem, ko je drugi prostor že pripravljen za veselo slavje, ki bo sledilo obredu.